ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τούχελ για Μανέ: «Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος»

Θέση για το πολυσυζητημένο επεισόδιο πήρε ο προπονητής της Μπάγερν

Τοποθετήθηκε για το επεισόδιο μεταξύ Μανέ και Σανέ ο Τόμας Τούχελ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, προσθέτοντας ότι εκείνος θα είναι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί τον Σενεγαλέζο, αφού δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν:

«Δεν είδα το συμβάν με τα μάτια μου. Δεν άκουσα τίποτα, αλλά μίλησα κατευθείαν σε όσους συμμετείχαν. Επειδή ήταν ένα πολύ κραυγαλέο περιστατικό, ήταν απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε το θέμα πριν από την επόμενή μας προπόνηση. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και μπορούμε να προπονηθούμε σωστά όλοι μαζί».

«Δεν είμαστε η πρώτη ομάδα στην οποία συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν θα είμαστε ούτε η τελευταία. Οι δύο εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν σωστά και αυτό έφερε θετικό κλίμα στην προπόνηση».

«Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί τον Μανέ. Τον γνωρίζω τόσο πολύ καιρό, ξέρω το περιβάλλον του, ξέρω ότι είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας. Ποτέ δεν ήταν ένοχος για το οτιδήποτε. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος. Το παρατράβηξε στη συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό που έκανε ήταν ενάντια στον κώδικα συμπεριφοράς που υπάρχει στην Μπάγερν. Παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη».

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση