ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Πλησιάζει στη Μπάγερν Μονάχου ο Σλότερμπεκ»

Δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ντόρτμουντ

Το δρομολόγια Βεστφαλία-Βαυαρία έχει γίνει μπόλικες φορές τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να συμβεί ακόμη μία στο κοντινό μέλλον.

Ο Νίκο Σλότερμπεκ αποτελεί τον πλέον βασικό κεντρικό αμυντικό της Ντόρτμουντ, με τον 25χρονο Γερμανό να είναι η απόλυτη κολώνα της ομάδας.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2027 και οι «κίτρινοι» κάνουν ήδη προσπάθεια για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, όμως ο ίδιος δεν μοιάζει να είναι το ίδιο θετικός με αυτή την προοπτική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία ο Νίκο Σλότερμπεκ έχει παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού του Νίκο Κόβατς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εννοείται μία τέτοια ευκαιρία η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να την αφήσει να περάσει έτσι και έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση