ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όχι» κατάμουτρα στη ESL από τη Μπάγερν Μονάχου

«Η… πόρτα μας παραμένει κλειστή»

Την άρνησή της να συμμετέχει στη European Super League κάνει γνωστή η Μπάγερν Μονάχου, και έτσι γίνεται η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που στέκεται ενάντια στις προθέσεις - βλέψεις της για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτή την άρνηση την εκφράζει ο Γιαν Κρίσταν Ντρέεσεν, εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, αλλά και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA), ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει…

«Ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει την στάση της Μπάγερν Μονάχου και της ECA πώς μια τέτοια διοργάνωση θα αποτελούσε μια επίθεση στην σημασία των εθνικών πρωταθλημάτων και της δομής του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Η Μπουντεσλίγκα αποτελεί θεμέλιο της Μπάγερν, όπως όλα τα εθνικά πρωταθλήματα είναι τα θεμέλια άλλων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Είναι λοιπόν καθήκον μας και βαθιά πεποίθησή μας να τα ενισχύσουμε, όχι να τα αποδυναμώσουμε. Δεσμευόμαστε επίσης για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων υπό την ομπρέλα της UEFA. Επιτρέψτε μου λοιπόν να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά ότι η πόρτα για τη European Super League παραμένει κλειστή για τη Μπάγερν», αναφέρει.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση