ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπάγερν Μονάχου - οπαδοί: «Αν θέλετε να διακόπτετε το ματς, δεν θα τελειώσει κανένα»

Η δική τους εκδοχή

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι η δική τους στάση δεν θα αλλάξει κι ότι αν θελήσουν οι ομάδες και οι διοικήσεις ν' ακολουθήσουν την τακτική της διακοπής δεν θα... τελειώσει κανένα άλλο ματς, εξέδωσαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου!

Έπειτα από τις πρωτοφανείς εικόνες που παρατηρήθηκαν στη Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου με τους παίκτες των Βαυαρών να... παρακαλούν τους οπαδούς της να κατεβάσουν το πανό που περιείχε ύβρεις για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαν Χοπ και τις... πασούλες στα τελευταία λεπτά ως αντίδραση των ομάδων και των πρωταγωνιστών, οι οπαδοί πέρασαν στην αντεπίθεση.

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου αφού πρώτα τόνισαν ότι οι λέξεις που περιελάμβανε το υβριστικό πανό είναι τέτοιες που ακούγονται σε αρκετά γήπεδα και δεν έχει γίνει το παραμικρό κι αφού έκαναν αναφορά στις τακτικές του Χοπ με τα συστήματα ηχογράφησης για να εντοπίζει και να τιμωρεί οπαδούς, ξεκαθάρισαν ότι:

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι τιμωρίες προς τους οπαδούς. Δεν σας ζητούμε να αποδεχθείτε τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς, αλλά αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι. Ήταν υπερβολική η αντίδραση με τη διακοπή στο ματς. Το ποδόσφαιρο παραμένει βρώμικο, οι οπαδοί παραμένουν αντιδραστικοί απέναντι στις τιμωρίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X