ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατηγορούμενος για επίθεση ο Μπόατενγκ!

Κινδυνεύει με βαριές ποινές

Ενώπιον των δικαστικών αρχών του Μονάχου θα πρέπει να παρουσιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου ο Ζερόμ Μπόατενγκ, κατηγορούμενος για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Η εισαγγελία του Μονάχου κατηγορεί τον Ζέρομ Μπόατενγκ για επίθεση στην πρώην κοπέλα του, τονίζοντας πως «την τραυμάτισε σκοπίμως, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές».

Όπως επισήμανε δε, εκπρόσωπος της εισαγγελίας, εάν ο αμυντικός της Μπάγερν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με ποινή που ξεκινάει από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, μέχρι και ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Οι καταγγελίες έχουν αποδοθεί από τον Φεβρουάριο του 2019, όμως η υπόθεση άργησε πολύ να εξεταστεί, διότι καθυστέρησε σε μεγάλο βαθμό η απολογία του ποδοσφαιριστή, ενώ ακολούθως η πανδημία του κορονοϊού πήγε ακόμη πιο πίσω την όλη διαδικασία.

Ο 32χρονος διεθνής Γερμανός αμυντικός, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις κατηγορίες, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι δικηγόροι του Μπόατενγκ τόνισαν πως «…είναι μία προσωπική υπόθεση, που αφορά αναπόδεικτες αξιώσεις τρίτων.»

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση