ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Μπάγερν «καπάρωσε» τον Κάι Χάβερτς!

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί το παίρνουν οι Βαυαροί

Σύμφωνα με το δίκτυο «Sky», η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε το νέο μεγάλο ταλέντο του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κάι Χάβερτς, από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Είναι μόνιμο το παράπονο των περισσότερων γερμανικών ομάδων ότι η Μπάγερν Μονάχου καταφέρνει, σχεδόν πάντα, να κάνει δικό της ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Bundesliga.

Και σε αυτή την κατηγορία, αναμφίβολα, ανήκει ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, ο οποίος έχει λαμπρό παρόν και ακόμα πιο πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο «Sky», λοιπόν, οι Βαυαροί καπάρωσαν τον υπέρ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, η εμπορική αξία του οποίου τοποθετείται στα 81 εκατομμύρια ευρώ, αν και πριν από λίγες εβδομάδες, ο προπονητής του Πέτερ Μπος προέβλεψε ότι δεν θα πουληθεί με κάτω από εκατό εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά, βεβαίως, προ κορονοϊού, αφού πλέον η εμπορική αξία των ποδοσφαιριστών έχει πέσει κατά πολύ, με την γερμανική ιστοσελίδα Transfermarkt να υπολογίζει ότι συνολικά στον κόσμο η υποτίμηση των ποδοσφαιριστών έχει πέσει κατά... 9,2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky», λοιπόν, ο Χάβερτς έχει διαμηνύσει ήδη στον σύλλογο που τον διαμόρφωσε και τον ανέδειξε την πρόθεσή του να φύγει, έχοντας αποφασίσει πως ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Μπάγερν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X