ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μπάγερν επέλεξε ήδη νούμερο για τον Σανέ!

Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Γερμανού επιθετικού

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι είναι οι Βαυαροί για την θετική έκβαση της υπόθεσης του Λιρόι Σανέ. Ο Γερμανός εξτρέμ όντως παρουσιάζεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Αλιάντζ Αρίνα, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου το έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω.Έχουν ήδη επιλέξει νούμερο για τον παίκτη και μάλιστα ιδιαίτερα “βαρύ”.νούμερο

Τα δεδομένα στην υπόθεση είναι πως και η Μπάγερν και ο παίκτης επιθυμούν τον γάμο. Σύμμαχος τους είναι και το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει το 2021. Επομένως, εάν η Σίτι θέλει να φέρει κάποια έσοδα από την πώληση του θα πρέπει να τον δώσει φέτος. Κι εφόσον θέλει να φέρει παίκτες στο ρόστερ, θα πρέπει πρώτα να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές της. Για να μην κινδυνέψει (και) στο μέλλον με τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Όλα λοιπόν συνηγορούν πως ο Σανέ θα επαναπατριστεί. Η Σίτι αξιώνει για την ώρα ζητάει παραπάνω από αυτά που δίνει η γερμανική ομάδα, αλλά οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν αργά ή γρήγορα. Βέβαια, με τα νέα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Τύπος στο “Νησί” αναφέρει πως και ο ίδιος ο αστέρας θα πρέπει να δεχθεί μία μείωση στις τρέχουσες απολαβές του. Ένα ψαλίδι που λογικά θα φθάνει στο 30%.

Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα είναι αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα η εν λόγω υπόθεση. Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο για τον σύλλογο. Ξέρουν κάτι παραπάνω; Αυτό δεν το ξέρουμε αλλά όπως και να έχει του έχουν ήδη επιλέξει νούμερο. Όπως του έχουν ξεκαθαρίσει λοιπόν, ο Σανέ θα έχει το “10” στην πλάτη, εφόσον μετακομίσει στο Μόναχο. Έναν αριθμό που για την ώρα έχει ο δανεικός Κουτίνιο, ενώ προηγουμένως φόραγε ο Άριεν Ρόμπεν.

Ένας παίκτης που ασφαλώς και έχει γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο. Μήπως είναι η ώρα να το τιμήσει ένας ακόμη αριστεροπόδαρος εξτρέμ και να αφήσει το δικό του στίγμα; Αυτό θα φανεί εν καιρώ.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X