ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φλικ: «Ο Χοπ έχει βοηθήσει συγγενείς αυτών των ηλιθίων»

Απάντησε στους οπαδούς της ομάδας του

24sports team

info@24sports.com.cy

Έξαλλος ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, με τους οπαδούς που σήκωσαν υβριστικά πανό κατά του μεγαλομετόχου της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Μόλις αντιλήφθηκε τα πανό που σηκώθηκαν στις εξέδρες και εξύβριζαν τον μεγαλομέτοχο της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ, άφησε τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, έτρεξε μέχρι το σημείο που κάθονταν οι οπαδοί της ομάδας του και ζήτησε επανειλημμένως και με φωνές να τα κατεβάσουν.

Ο Χάνσι Φλικ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά μερικών οπαδών και την εξέφρασε με πολύ έντονο τρόπο. «Γνωρίζω τον Ντίτμαρ Χοπ εδώ και είκοσι χρόνια. Λυπάμαι για ό, τι συνέβη εδώ. Για ένα πράγμα, γιατί εκείνος έχει κάνει πολλά γι’ αυτή την επαρχία» τόνισε αρχικά ο προπονητής των Βαυαρών, για να περάσει στη συνέχεια στην… επίθεση κατά των οπαδών της ίδιας του της ομάδας.

«Και γιατί ο καθένας από αυτούς τους ηλίθιους που σήκωσαν αυτά τα πανό έχει τουλάχιστον έναν άνθρωπο της οικογένειάς του τον οποίο έχει βοηθήσει ο Χοπ. Μέσω της μάχης του κατά του καρκίνου ή γενικά τα πράγματα που ο Ντίτμαρ Χοπ στηρίζει στην ιατρική μάχη. Θα έπρεπε να σκεφτούν τι κάνουν. Είναι κάτι αδύνατο. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι όπως κάναμε στο τέλος οι δύο ομάδες» .

Να προσθέσουμε ότι οι δύο ομάδες έπαιζαν πασούλες για 13 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί το 90λεπτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X