ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι

«Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης. Και όχι μόνο της Γερμανίας. Ένας από αυτούς είναι ότι θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Να είναι στην κορυφή. Και όταν αυτό δεν συμβαίνει τότε όλα τα υπόλοιπα είναι αποτυχία!

Οι Βαυαροί είχαν φτάσει τις 11 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Όμως, αυτό το σερί κάποια στιγμή ήταν λογικό και επόμενο να σπάσει. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο είναι αυτή που με την πορεία της, όχι, μόνο κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, μετά από 120 χρόνια. Αλλά άφησε πολύ πίσω το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να περάσει σε πολλές κινήσεις, ώστε να ανέβει και πάλι επίπεδο. Μία από αυτές είναι η απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή από τις τάξεις του συλλόγου. Αλλά δεν μείνει εκεί. Όπως έκανε γνωστό το «Sky Sport DE» το μέλλον του Σερτζ Γκνάμπρι στις τάξεις της ομάδας μόνο σίγουρο δεν είναι.

Ο Γερμανός εξτρέμ τα τελευταία χρόνια βλέπει ολοένα και περισσότερο να μειώνεται ο χρόνος συμμετοχών του. Ο βασικός λόγος, όπου αυτό συμβαίνει είναι κυρίως οι τραυματισμοί του. Γι’ αυτό και οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον πουλήσουν αν και εφόσον στα χέρια τους φτάσει μία πολύ καλή πρόταση εξαγοράς για εκείνον. Βέβαια ο ίδιος φαίνεται να περνάει μία χαρά και δεν θέλει να αποχωρήσει!Μπάγερν Μονάχου: Ψάχνει από τώρα νέους ήρωες!

Μπάγερν Μονάχου: Ψάχνει από τώρα νέους ήρωες!

Δεν είναι συχνό φαινόμενο. Αλλά έχει συμβεί και πιο παλιά η Μπάγερν Μονάχου να έχει μία τόσο κακή σεζόν. Και σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζουν πολλά στο ρόστερ των Βαυαρών. Όπως αναμένεται να συμβεί και το καλοκαίρι που έρχεται.

Ήδη οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο ή σίγουρο. Αλλά η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού θα είναι φέτος πολύ… ζεστή για την Μπάγερν Μονάχου!

Πηγή: sportsking.gr

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση