ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Σάλκε υποδέχεται τη Βέρντερ με πάνω από 451 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

H Σάλκε αντιμετωπίζει σήμερα τη Βέρντερ στις 16:30 στο πλαίσιο των αγώνων της Bundesliga και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Σάλκε δίνει απόδοση 2.64, η ισοπαλία δίνει 3.54 και η Βέρντερ δίνει απόδοση 2.94. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3.45, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.35, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.72 και το No Goal δίνει 2.05.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Σάλκε δίνει 2.00, να σκοράρει πρώτη η Βέρντερ προσφέρεται με απόδοση 2.10 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.00.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Σάλκε δίνει απόδοση 4.05 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Βέρντερ δίνει 34.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.15, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 6.00.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μ. Ράσικα για τη Βέρντερ δίνει απόδοση 7.20, ο Ντ. Ζέλκε με 7.20 ενώ ο Τζ. Σάρτζεντ δίνει απόδοση 8.50.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει ο Α. Κουτούτσου για τη Σάλκε δίνει απόδοση 7.80 όπως ακριβώς και ο Μπ. Ραμάν της ίδιας ομάδας δίνει απόδοση 7.80.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σάλκε-Βέρντερ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Μπουντεσλίγκα: Τελευταία Ενημέρωση

X