ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αρχίζει ξανά η Bundesliga στις αρχές Μαΐου»!

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες

Οι 36 επαγγελματικές ομάδες της Γερμανίας αποδέχθηκαν το λουκέτο ως τις 30 Απριλίου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker το πλάνο λέει επανέναρξη στις αρχές Μαΐου με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών!

Δεκτή, όπως αναμενόταν, έγινε από τα κλαμπ των δύο πρώτων κατηγοριών η πρόταση της γερμανικής ομοσπονδίας για λουκέτο μέχρι τις 30 Απριλίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, οι πρόεδροι όλων των συλλόγων, αποδέχθηκαν την λήψη αυστηρών συλλογικών μέτρων, ωστόσο τάχθηκαν υπέρ της τοποθέτησης του Προέδρου Κρίστιαν Σάιφερτ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει: «Σκοπεύουμε να τελειώσουμε την σεζόν στις 30 Ιουνίου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε ξανά, όταν αυτό θα είναι εφικτό. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει και να ζήσει, μόνο όταν τεθεί ξανά σε ισχύ. Προς το παρόν ο πρώτος μας στόχος είναι η προφύλαξη των ευπαθών ομάδων. Ωστόσο δουλεύουμε εντατικά σε ένα πλάνο επανέναρξης, μετά την κρίση. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεων επιθυμούν μία επανεκκίνηση, ανάμεσα τους και του επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του kicker η απόφαση που πήραν οι πρόεδροι των 36 επαγγελματικών συλλόγων είναι να δοκιμάσουν την επανέναρξη των δύο πρώτων κατηγοριών με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και να αναπροσαρμόζουν την στρατηγική τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αρκετές ομάδες της Bundesliga έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις (υπό αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε ότι αφορά τα θέματα υγιεινής), κάτι που δείχνει την βούληση τους να επιστρέψουν σε κανονική ροή αγώνων όσο το δυνατόν συντομότερα, έστω και χωρίς θεατές στις εξέδρες!

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μπουντεσλίγκα: Τελευταία Ενημέρωση