
Νέο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας, μέχρι το καλοκαίρι του 2027, υπέγραψε ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα το όνομά του έπαιξε, μεταξύ άλλων παικτών, για τον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής μέσος προχώρησε σε δηλώσεις στον επίσημο ιστότοπο της τσεχικής ομάδας, τονίζοντας την απόλυτη αφοσίωσή του στο πλάνο της Σλάβια και την επιθυμία του να συνεχίσει να εξελίσσεται εκεί.
«Είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος. Νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ για το μέλλον και για όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην απόφαση για την ανανέωση, ο Ζαφείρης εξήγησε: «Ήταν εύκολη απόφαση. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, μου αρέσει η ομάδα, οι προπονητές, οι φίλαθλοι. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι».
Ο Ζαφείρης μίλησε και για το επερχόμενο καλοκαιρινό προπονητικό camp στην Αυστρία, λέγοντας πως η ομάδα ξεκινά από το μηδέν με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο και να διατηρήσει την αγωνιστική της ένταση και πνευματική ετοιμότητα.
«Η περσινή χρονιά ήταν μαγική. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν μας σταμάτησε κανείς. Και οι πανηγυρισμοί; Τρελοί! Ήταν υπέροχο να γιορτάζω με τον κόσμο και την οικογένειά μου».
Ο Έλληνας μέσος, που μετρά ήδη 100 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα της Σλάβια, μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για το ταξίδι του μέχρι τώρα: «Η πορεία μου εδώ είχε τα πάνω και τα κάτω της, ειδικά στην αρχή. Όμως τα ξεπέρασα. Νιώθω κομμάτι αυτής της οικογένειας».
Κλείνοντας, έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα στους φιλάθλους: «Σας αγαπώ! Ετοιμαστείτε για όσα έρχονται. Ελπίζω φέτος να ζήσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές μαζί!».
Πηγή: sport-fm.gr