ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προς 24 Ιουνίου το Ξάνθη-Ατρόμητος

Συνεχίζονται οι συζητήσεις αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο

Με μία εκκρεμότητα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική των play-out της Super League, καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συζητήσεις για την ημερομηνία ορισμού του αγώνα σε επίσημο επίπεδο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα, καθώς μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και σήμερα είναι αργία, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει πιθανή μέρα για τη σέντρα του ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει πρόθεση να δοθεί χρόνος ώστε να φανεί η εξέλιξη της κατάστασης και δεύτερον ανάμεσα στις ομάδες της Super League υπάρχει μια άτυπη συμφωνία.

Σύμφωνα με αυτή, οι δύο-τρεις πρώτες αγωνιστικές καλό θα είναι να πραγματοποιηθούν σε διάστημα 6-7 ημερών ώστε να μην υπάρξει έξτρα επιβάρυνση των παικτών έπειτα από το μεγάλο διάστημα απουσίας και να τους δοθεί ρυθμός μέσω των αγώνων.

Κατόπιν τούτου, η 24 Ιουνίου που είναι μετά τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγωνιστικών, είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί για τον ορισμό του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΞΑΝΘΗ: Τελευταία Ενημέρωση