ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το ΓΣΠ μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος»

Δηλώσεις από τον γενικό διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβο Κωνσταντινίδη

Την βεβαιότητα ότι το ΓΣΠ μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετέφερε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του. Μιλώντας στο metrosport υπογράμμισε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα την ορισμένη ημερομηνία από την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία απολύτως κρούση.

«Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8». Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος», ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε:

«Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό».

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε για την δυνατότητα παρουσίας των οπαδών και των δύο ομάδων ανέφερε…

«Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό», κατέληξε.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Σενάριο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ

Σενάριο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ

Ως ένας από τους τρεις προπονητές που εξετάζει η Μαρσέιγ ενόψει της νέας σεζόν κατονομάζεται από Γάλλο δημοσιογράφο ο Ματίας ...
 |  ΑΕΚ