Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (04/09), με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (06/09, 20:30).
Ο Αλέσιο Λίσι δεν είχε να διαχειριστεί κάποιο απρόοπτο, αφού εκτός παρέμειναν οι Μεϊτέ, Λουσέ, Χατζηδιάκος και Σαρρής που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Ντεσπόντοφ.
«Η προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθησε δουλειά σε επιθετική και αμυντική τακτική, ενώ στο τέλος έγινε ειδικό πρόγραμμα και για τις στατικές φάσεις.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Μεϊτέ , Λουσέ , Χατζηδιάκος και Σαρρής ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ντεσπόντοφ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.
Το Σάββατο (05.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα», αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr





























