ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο αθώος δεν αθωώνεται, ο αθώος δικαιώνεται»

Πανηγυρική ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τον απάλλαξε από τις κατηγορίες στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας εξέδωσε ο ΠΑΟΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον ενθουσιασμό του για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων σχετικά με την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη εξέφρασε ο ΠΑΟΚ. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε λόγο για δικαίωση και τόνισε ότι πλήρης δικαιοσύνη θα απονεμηθεί μονάχα όταν έχουν κυρώσεις εκείνοι που θεωρεί ότι μεθόδευσαν την τιμωρία του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται.

Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσων λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν.

Σήμερα όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση