ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Τούμπα: «Θα… ανοίξει στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ»

Ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας σε συνέντευξη του τόνισε πως το νέο γήπεδο της Τούμπας θα είναι έτοιμο μέχρι το 2026

O αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Tv-100) παράλληλα εκτίμησε πως η Νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη μέχρι την συμπλήρωση των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ το 1926.

Πιο αναλυτικά τι είπε:

«Αυτός δεν ήταν ο σημαντικότερος σταθμός του έργου, αλλά ο προηγούμενος, πριν από 2 μήνες, με την πρώτη γνωμοδότηση του Υπουργείου, για τις τροποποιήσεις ρυμοτομίας, αλλά πλέον περιμένουμε να επιστρέψει το χωρικό σχέδιο στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τυπικούς λόγους και από εκεί, γύρω στα τέλη Μαϊου να φύγει για το Συμβούλιο επικρατείας και αμέσως μετά για τις υπογραφές στο Προεδρικό Διάταγμα. Αυτό πιθανολογώ ότι θα γίνει γύρω στον Οκτώβριο

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει έδρα και να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο, αλλά αυτό είναι θέμα του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι εν μέσω χρονιάς θα φύγει από ένα γήπεδο, εάν πάρει τις άδειες για τη Νέα Τούμπα στις αρχές του 2022, θα πρέπει να είναι σε άλλο γήπεδο, για να μπορεί να γκρεμίσει το σημερινό του για να φτιάξει καινούργιο».

Ενώ, προσέθεσε σχετικά με την ανάπλαση της γειτονιάς και την δική του εκτίμηση για τα εγκαίνια της Νέας Τούμπας:

«Σημαντικό για την περιοχή είναι το χωρικό σχέδιο, θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή της Τούμπας και νομίζω ότι θα πρέπει να επισπεύσουν και την επέκταση γραμμής του μετρό, από το Παπάφη, όπου θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Κάτι που είναι μακρινό, αλλά πρέπει να σχεδιαστεί από τώρα. Πιθανολογώ ότι εάν όλα κυλήσουν με βάση το χρονοδιάγραμμα, το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο το 2026, στα 100 χρόνια του συλλόγου»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση