ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λουτσέσκου: «Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας»

«Ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης»

Έσταξε… μέλι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, για τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ντόμινικ Κοτάρσκι!

Με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποθεώνει τους τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και να επισημαίνει ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να δουλέψει πάνω στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:
Για τα ταλέντα του ΠΑΟΚ: «Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο “10” και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.

Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο».

Για τα στοιχεία που μπορεί να βελτιώσει η ομάδα του: «Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζεις, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση