ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Λουτσέσκου: «Είμαστε ξεζουμισμένοι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο έλλειμμα ενέργειας και λύσεων που είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσε στην έλλειψη φρεσκάδας και επιλογών την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ελπίζει στις επιστροφές κάποιων τραυματιών για τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Είμαστε ξεζουμισμένοι. Μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες για τον τρόπο που παίζουμε και την οικονομία του αγώνα. Όταν άρχισε να μας λείπει αυτή η ενέργεια, κάναμε εύκολα λάθη και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο το εκμεταλλεύτηκε. Σε μας ανήκε το πρώτο ημίχρονο, στον Ολυμπιακό το δεύτερο. Μας έλειψε το δεύτερο γκολ, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν βοηθά αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω στα επόμενα ματς να τους έχουμε για τα τελευταία ματς της σεζόν. Αν έχουμε περισσότερες λύσεις θα μπορούμε να διαχειριστούμε και καλύτερα τα παιχνίδια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, αλλά στο δεύτερο χάσαμε τον έλεγχο και ο Ολυμπιακός το αξιοποίησε με την ποιότητα που έχει μπροστά. Ακόμη κι έτσι παλέψαμε στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο στόχος για μας είναι σαφής, όλοι το γνωρίζουν και είναι μπροστά μας, αλλά επίσης έχουμε παιχνίδια και για το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μέσα σε τόσο λίγες μέρες τόσα δυνατά παιχνίδια και μετά από παιχνίδια στην Ευρώπη», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση