ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καγκάβα: «Αποφασισμένος να ζήσω την πρόκληση του ΠΑΟΚ»

Ο Σίντζι Καγκάβα απευθύνθηκε στους θαυμαστές του σε video στο προσωπικό του blog.

Σε video στο προσωπικό του blog, το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σίντζι Καγκάβα, μίλησε για τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για αυτή του την κίνηση.

«Πέρασε καιρός, γεια σε όλους. Είμαι ο Σίντζι Καγκάβα. Όπως γνωρίζετε, πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έκανα ήδη το ντεμπούτο μου και πλέον παλεύω σαν μέλος της ομάδας. Είχα αρκετά προβλήματα μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, που το έκανα.

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω και να ζήσω αυτή την πρόκληση περισσότερο από ό, τι μπορώ να φανταστώ. Θέλω να συνεχίσω να κοιτάζω μπροστά και να παλεύω για την πρόκληση που ξεκινά.

Έχω βιώσει πολλά πράγματα στη δεκαετή καριέρα μου στην Ευρώπη. Τους τελευταίους έξι μήνες, έκανα προπόνηση ατομικά χωρίς να ανήκω σε ομάδα. Ήταν μια περίοδος σκέψης για διάφορα ζητήματα, και πλέον τα συναισθήματά μου για το ποδόσφαιρο έχουν γίνει εντονότερα. Θέλω να το αποδείξω αυτό και στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι μου. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Ας δουλέψουμε σκληρά μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση