ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιμένουν στην Τουρκία για Κωνσταντέλια - Γαλατασαράι

Η τουρκική ομάδα φέρεται έτοιμη να διπλασιάσει την προσφορά της

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατασαράι παραμένει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Fanatik αναφέρει πως η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν όμως δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αρσέν Ζαχαριάν της Ντιναμό Μόσχας, τότε είναι αρκετά πιθανό οι Τούρκοι να διπλασιάσουν την προσφορά τους και να φτάσουν τα 13 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

«Η πρόταση των 6 εκατ. της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο είναι ζεστός για την "Τσιμ Μπομ" καθώς του κατατέθηκε από την Γαλατά μια πρόταση αστρονομική σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα. Και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της εφόσον οι δυο ομάδες συμφωνήσουν», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Από την άλλη πλευρά όμως οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζαχαριάν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά, όμως αν η μεταγραφή του ναυαγήσει οριστικά τότε ένα μπάτζετ 13 εκατομμυρίων θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί για τον Γιάννη Κωνσταντέλια».

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση