ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Ζενίτ έκλεισε ο Μακ

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αποφάσισε τελικά να αποδεχτεί την πρόταση ρωσικής ομάδας αντί εκείνης που είχε από την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το μεσημέρι ο Μακ βρισκόταν στις Βρυξέλλες προκειμένου να διαπραγματευτεί με την βέλγικη ομάδα και μάλιστα οι συζητήσεις βρισκόταν σε καλό δρόμο με τους παράγοντες της Άντερλεχτ να εκφράζουν μία σιγουριά για οριστική συμφωνία.

Όμως σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς επανήλθε η Ζενίτ. Οι Ρώσοι έκαναν καλύτερη οικονομική πρόταση στον Σλοβάκο, δίνοντάς του περισσότερα χρήματα απ’ ότι η Άντερλεχτ και το κυριότερο, ένα τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο εκατομμύριο (οι Βέλγοι του πρότειναν τριετές).

Η νεότερη πρόταση της Ζενίτ έγινε αποδεκτή από την πλευρά του Μακ, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέχρι το βράδυ. Όσο για τον ΠΑΟΚ, από την συμφωνία αναμένεται να βάλει στα ταμεία του περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, λίγο λιγότερα δηλαδή απ’ ότι προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη (4 εκατ. ευρώ).

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση