ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαβασιλείου: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα»

Ο Νίκι Παπαβασιλείου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του Πανιωνίου

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα και τη νίκη του Πανιωνίου απέναντι στον Παναιτωλικό, με 3-0, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός των «κυνέρυθρων» στάθηκε στην σημασία του εν λόγω «τριπόντου» ενώ τόνισε πως ακόμα η ομάδα του δεν έχει καταφέρει τίποτα και θα πρέπει άπαντες να παραμείνουν… προσγειωμένοι στην συνέχεια!

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαβασιλείου:

Για τον σημερινό αγώνα: «Ξέραμε πόσο κομβικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είχα πει στα παιδιά ήταν πως οι ίδιοι με την προσπάθεια τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Μέσα στην έδρα μας θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματα μας. Έπρεπε να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που θα βγαίναμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Να είμαστε ταπεινοί για την συνέχεια».

Για το μεγάλο σκορ: «Δεν περίμενα σίγουρα ένα τέτοιο σκορ, γιατί ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά για να μπορέσουμε να είμαστε όπως έπρεπε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν με το μυαλό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα».

Για το ότι η ομάδα του μπήκε δυνατά στο ματς: «Πάντα παίζει ρόλο πως μπαίνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει σημασία το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις σε ένα παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X