ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκκι: «Με πέταξαν από το σπίτι, 4 μήνες απλήρωτος»

Πέρασε στην αντεπίθεση

Η απόφασή του να αφήσει τον Πανιώνιο έφερε την αντίδραση του προέδρου της ομάδας Χρήστου Δάρα. Μερικές ώρες αργότερα, ωστόσο, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου αντέδρασε στα όσα του καταλόγησε και πέρασε στην αντεπίθεση, αναφέροντας ότι ήταν απλήρωτος για τέσσερις μήνες με αποτέλεσμα να τον πετάξουν έξω από το σπίτι του για απλήρωτα ενοίκια.

Αναλυτικά η σχετική του δήλωση στην ιστοσελίδα sdna.gr:

«Με αφορμή όσα δήλωσε για μένα ο κ.Δάρας, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα περί επαγγελματία και αντιεπαγγελματία. Σαφώς κι είναι αντιεπαγγελματικό όταν ο προπονητής σου και γενικότερα όλοι μέσα στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Πριν έρθει η πρόταση από την Γουάντι Ντέγκλα, ενημέρωσα τους ανθρώπους του Πανιωνίου πως με πετάνε έξω από το σπίτι που μένω για απλήρωτα ενοίκια και τους έδειξα τα σχετικά μηνύματα.

Πήρα παράταση λίγων ημερών να συνεχίσω να μείνω στο σπίτι και πάλι όμως δεν έγινε τίποτα. Αν υπήρχε μια κανονικότητα στον Πανιώνιο, δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθώ να φύγω. Όλα όμως έχουν ένα όριο και μια κόκκινη γραμμή την οποία ξεπέρασαν στον Πανιώνιο. Δεν συμφέρει τον κ.Δάρα να συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση και θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικός γιατί γνωρίζει όλη την αλήθεια».

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X