ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μολό: Αλλάζει ή «τέλος»!

Χθες ο παίκτης απολογήθηκε στον Νίκο Νταμπίζα

Τέλος στα κρούσματα απειθαρχίας, με αποκορύφωμα όσα συνέβησαν στην περίπτωση του Γιοάν Μολό, επιθυμούν να βάλουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε αντιμιλήσει στον Γιώργο Δώνη, όταν ο προπονητής του «τριφυλλιού» του είχε ζητήσει να δουλεύει περισσότερο και εκείνος απάντησε ότι δεν είναι «μαραθωνοδρόμος».

Χθες ο παίκτης απολογήθηκε στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και του υπογράμμισε πως τέτοια συμπεριφορές από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ανεκτές.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε στον Μολό ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός και το θέμα δεν έχει τελειώσει εδώ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιοάν Μολό θα έχει μία νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος πρέπει να αποδείξει πως τα κρούσματα απειθαρχίας ανήκουν στο παρελθόν και θα κάνει ό,τι πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια που θα κάνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εκείνο που λέγεται είναι πως ή αλλάζει στάση ή τελειώνει. Και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε ανάλογα ζητήματα στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X