ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χουάνκαρ: «Λερώνετε το πρωτάθλημα»

Αφήνει αιχμές για ομάδες που κερδίζουν στα… γραφεία και όχι στο γήπεδο

Ξέσπασε ο Χουάνκαρ μέσω Instagram. Ο Ισπανός μπακ με ανάρτησή του στο Instagram αφήνει αιχμές για ομάδες που δεν κέρδισαν με την αξία τους στο γήπεδο, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά και απέδειξε πως έχει επιστρέψει δυναμικά.

«Από τότε που ήμουν παιδί, οι γονείς μου με έμαθαν να αγαπώ και να είμαι ευγνώμων σε αυτούς που μου δίνουν τα πάντα και αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση. Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το κλαμπ, για τους συμπαίκτες μου, το σταφ και τους φιλάθλους, γιατί από την αρχή της σεζόν μάς δώσατε ώθηση να ονειρευτούμε, να πιστεύουμε και να καταλάβουμε τι σημαίνει να αγαπάς την ομάδα σου. Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο, αλλά πιστέψτε με όταν λέω ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατό, κάθε δευτερόλεπτο, για να τα καταφέρουμε.

Όσο για τους υπόλοιπους: μπορείτε να συνεχίσετε να βρωμίζετε την Super League, αλλά δεν θα μπορέσετε ποτέ να σπιλώσετε το έμβλημά μας, την ουσία που έχει αυτή η ομάδα, την αγάπη για το πράσινο και το άσπρο, γιατί πάντα θα έχουμε το κεφάλι ψηλά και γιατί τα παιχνίδια που κερδίζουμε ή χάνουμε θα είναι στο γήπεδο, χωρίς δικαιολογίες και όχι στα γραφεία. Ακόμη κι αν θέλετε πατήσετε πάνω στη φανέλα μας, το τριφύλλι θα είναι πάντα όρθιο!

Και όπως τραγουδάτε στη Λεωφόρο ‘Στις χαρές και στις λύπες μαζί, Τριφυλλάρα μονάχα εσύ’. Σας ευχαριστούμε για όλα. Πάντα ΠΑΟ. Έχουμε επιστρέψει, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση