ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρέλα» έξω από τη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού δίνουν από πολύ νωρίς τον τόνο στους γύρω δρόμους του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Η προσμονή είναι τεράστια και ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει. Από πολύ νωρίς οι δρόμοι γύρω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» έχουν… πρασινίσει από φίλους του Παναθηναϊκού που μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ (20:00), που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.

Πολλές παρέες έχουν… εγκατασταθεί από νωρίς στα γύρω καφέ, τον κόσμο ώρα με την ώρα ή… λεπτό με το λεπτό να αυξάνεται συνεχώς. Τα συνθήματα δεν λείπουν, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να ζητούν από την ομάδα τους τη νίκη που θα φέρει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μια ανάσα από το πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια.

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και η αστυνομία έχει φροντίσει να μην προσεγγίζουν το γήπεδο όσοι δεν έχουν εισιτήρια, ενώ όταν φτάσει η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται… πανζουρλισμός. Αντίστοιχα, έχει προβλεφθεί να κλείσει η Τσόχα κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στον κόσμο πως πρέπει να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να αποφύγει τις παρεκτροπές που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρίες. «Βοηθάμε την ομάδα μας, προστατεύουμε τη Λεωφόρο, δεν απαντάμε σε προκλήσεις», αναφέρουν οι «πράσινοι».

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση