ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πρώτο μέλημα του Κόντη για τον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Κόντης έπιασε δουλειά από χθες το απόγευμα στο Κορωπί με πρώτο του μέλημα να είναι η ψυχολογική άνοδος των παικτών της ομάδας.

Να ανέβει το πεσμένο ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού είναι το πρώτο μέλημα του Χρήστου Κόντη.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού έπιασε δουλειά από χθες το απόγευμα όταν και έκανε την πρώτη του προπόνηση ως νέος πρώτος προπονητής της ομάδας και πλέον αρχίσει να δουλεύει ενόψει των δύο δύσκολων αλλά και κρίσιμων παιχνιδιών που έχουν μπροστά τους οι πράσινοι..

Αυτό που καλείται και θέλει να… φτιάξει ο Χρήστος Κόντης είναι το ηθικό των παικτών. Όπως επεσήμανε ο ρεπόρτερ των πράσινων ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού τακτικά γνωρίζει τους παίκτες και τον γνωρίζουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτι που ουσιαστικά μεταφέρει το βάρος της δουλειάς του στον ψυχολογικό τομέα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι θα υπάρχουν συζητήσεις του Κόντη με τους παίκτες, ενώ υπογράμμισε ότι και οι παίκτες μέσω αυτού θα καταλάβουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να παρουσιάσει η ομάδα μια καλύτερη εικόνα.

«Ο Κόντης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής και στο μυαλό του πιστεύω ότι είναι να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό. Λογικό είναι, έχει φιλοδοξίες.

Μπορεί η συμφωνία ή μπορεί να του είπαν πάμε ως το τέλος της σεζόν και βλέπουμε, αλλά στο μυαλό του είναι να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είναι νωρίς ακόμη για την κουβέντα αυτή. Ξέρω ότι στο μυαλό του ο Παναθηναϊκό είναι να πάρει ξένο προπονητή που θα είναι ένας καλός προπονητής. Είναι κομβική επιλογή», πρόσθεσε.

Τέλος, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν παίκτες που ήταν παραγκωνισμένοι να πάρουν θέση βασικού στην 11άδα, αλλά ανέφερε ότι το θεωρεί αρκετά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Στα αγωνιστικά ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να προλαβαίνει για να δώσει το παρών στον τελικό.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση