ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στον ΑΠΟΕΛ με ετήσιες απολαβές 450.000 ευρώ ο Βιγιαφάνες»

Τι αναφέρει οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων

Αναφορά στην απόκτηση του Λούκας Βιγαφάνες από τον ΑΠΟΕΛ κάνει λόγο η οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού «οlaprasina1908.gr», που ουσιαστικά αναφέρεται στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών. 

Αναλυτικά:

«Το «Όλα Πράσινα» αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λούκας Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

Τίτλοι τέλους και με τον πλέον επίσημο τρόπο έπεσαν στη συνεργασία μεταξύ Λούκας Βιγιαφάνιες και Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του Αργεντινού με το «Τριφύλλι» είχε εκπνεύσει από τις 30 Ιουνίου, ωστόσο τώρα ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, η σεζόν 2022/23 θα βρει τον «Βίγια» στη Λευκωσία και την Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, που με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η μεγάλη επιτυχία του «Θρύλου» έγκειται φυσικά στο γεγονός πως κατόρθωσε να κάνει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να πει το «ναι» με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους για τον ίδιο τον σύλλογο.

Ειδικότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Όλα Πράσινα», ο Κυπελλούχος Ελλάδος με το «Τριφύλλι» έδωσε τα χέρια με τους «γαλαζοκίτρινους» για συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους περίπου 450.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει διετή διάρκεια.

Τι σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό; Μετά το χάσμα που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά περίπου 700.000 ευρώ και το «Τριφύλλι» να μην του προσφέρει παραπάνω από 500.000 ευρώ ετησίως, οι «πράσινοι» ουσιαστικά άφησαν στην άκρη την περίπτωσή του και στράφηκαν οριστικά σε άλλες λύσεις. Έτσι, ο παίκτης, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να «πιάσει» στην αγορά τα χρήματα που ζητούσε από τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, με τον ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλεύεται τη συγκυρία και να τον «κλείνει» άμεσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση