ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο γραφείο του Μητσοτάκη το τελικό σχέδιο για Βοτανικό

Ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

ιο κοντά από ποτέ στο να τεθούν οι βάσεις για την υλοποίηση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως αποκαλύπτει η Live Sport, το τελικό σχέδιο για το μεγάλο έργο στο Βοτανικό βρίσκεται στο γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από εκείνον θα δοθεί τις επόμενες μέρες το πράσινο φως για τις ανακοινώσεις για το μεγάλο έργο, αλλά και για τις επαφές με το Ταμείο Ανάπτυξης που θα είναι από τους βασικούς πυλώνες της χρηματοδότησής του.

Σε ό,τι αφορά στη δυσαρέσκεια που βγαίνει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι απουσιάζει η ίδια από τις επαφές αλλά και το κλειστό από το πρότζεκτ του Βοτανικού, η απόφαση να μην μπει στο «κάδρο» της Διπλής Ανάπλασης αποδίδεται στο ότι αν συμπεριλαμβανόταν γήπεδο μπάσκετ στο σχέδιο, θα ήταν μεγάλος ο κίνδυνος προσφυγών και άρα μεγάλων καθυστερήσεων.

Η ΚΑΕ θα πρέπει να περιμένει τη νομική θωράκιση για την κατασκευή κλειστού σε όμορο οικόπεδο, μια διαδικασία που δυστυχώς θα είναι αρκετά χρονοβόρα, σε αντίθεση με ό,τι θα συμβεί με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη που θα μπορούν σχετικά σύντομα να συστεγαστούν στο ίδιο οικόπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση