ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον Μπεργκ... Δώνης

Ματιές της Σταντάρ και μιας ακόμα ομάδας προς τον Ελλαδίτη

Το “T” σας ενημέρωσε για το βέλγικο ενδιαφέρον για τον Γιώργο Δώνη και τώρα σας αποκαλύπτει τις ομάδες που έχουν στο “στόχαστρο” τους τον Έλληνα τεχνικό.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Σταντάρ Λιέγης έχει εκδηλώσει την πρόθεση της για να συνεργαστεί με τον έμπειρο προπονητή και βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών, μαζί με τους Λάζλο Μπόλονι και Κριστιάν Πανούτσι. Ο βέλγικος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την… τελευταία στιγμή κατάφερε να πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα την οικονομική βοήθεια των πρώην παικτών της, Φελαϊνί και Βίτσελ για να “ξελασπώσει”.

Αναφορικά με τη Σερκλ Μπριζ, το κλαμπ έχει ως πρώτο στόχο τον Γιώργο Δώνη και η επιθυμία τους είναι ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού να αναλάβει το αγωνιστικό πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την “αναγέννηση” του συλλόγου και την επαναφορά του στον… αφρό του βέλγικου πρωταθλήματος. Μάλιστα η Σερκλ Μπριζ είναι ενισχυμένη στα ταμεία της μετά την εξαγορά της από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Dimitry Rybolovlev.

Πηγή: trifilara.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X