ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως να φύγει ο Κολοβός όταν του χρωστάει λεφτά ο Αλαφούζος;

Διαβάστε τι γίνεται στον Παναθηναϊκό

Μια αποκάλυψη σχετικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και νυν του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κολοβού, κάνει η ελλαδική ιστοσελίδα to10.gr.

Όπως αναφέρει, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος χρωστάει λεφτά στον ποδοσφαιριστή και δεν μπορεί να αποχωρήσει, για την ώρα από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Τώρα θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον Τσάβι Ρόκα. Τώρα που θα μπλέξει σε ιστορίες όπως εκείνες που είχε μπλέξει ο Νίκος Νταμπίζας πέρσι το καλοκαίρι. Δεν είχε χρήματα για να αποζημιώσει παίκτες και να φύγουν και ο Αλαφούζος του χρέωσε πως δεν είχε τη διαπραγματευτική ικανότητα για να τους διώξει. Ο ίδιος ο Αλαφούζος που δεν έδινε χρήματα για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του τεχνικού του διευθυντή. Ο Αλαφούζος που ήθελε (και θέλει) να υπογράφει συμβόλαια με ποδοσφαιριστές και όταν πια δεν τους χρειάζεται να τους διώχνει χωρίς να τους δίνει μία.

Σε αυτή την ιστορία έχει μπλέξει ο Ρόκα τώρα. Του είπε ο Πογιάτος πως δε χωράνε στα πλάνα του ο Κολοβός και ο Κολοβέτσιος. Του είπε πως δε θέλει τον Θεοχάρη, ούτε τον Περέα. Πως δεν καίγεται για τον Καμπετσή. Αλλά για τους τελευταίους είναι μικρή η ζημιά. Δεν έχουν να πάρουν πολλά χρήματα ως αποζημίωση. Με τους δύο πρώτους, όμως, τι γίνεται που έχουν μεγάλα συμβόλαια;

Φυσικά ο Αλαφούζος θέλει να τους στείλει από ‘κει που ήρθαν χωρίς ευρώ. Και καλείται ο Ρόκα να πείσει παίκτες και ατζέντηδες ότι πρέπει να βρουν ομάδα που να τους δίνει τα χρήματα που παίρνουν στον Παναθηναϊκό ώστε να ξεφορτωθεί ο σύλλογος τα συμβόλαιά τους χωρίς να… ανοίξει μύτη. Κι άντε να βρει τώρα ο Κολοβός ομάδα που θα του δίνει τα λεφτά που του έταξε ο Παναθηναϊκός για να τον κάνει ηγέτη, μετά από τη σεζόν που πραγματοποίησε.

Μπάλα δεν ακούμπησε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Ένα σωρό ευκαιρίες του έδωσε ο Δώνης, καμία δεν αξιοποίησε. Όσο κι αν τον πίστεψαν, δεν τους το ανταπέδωσε. Αλλά ο άνθρωπος έχει συμβόλαιο. Τριετές κιόλας. Δεν μπορεί να το λύσει σε μία μέρα χωρίς να αξιώσει τα χρήματα που έχει υπογράψει. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το παλικάρι είχε βάλει από την… τσέπη του πέρσι το καλοκαίρι για να μείνει ελεύθερος.

Ναι καλά διαβάσατε. Ο Νταμπίζας διαπραγματευόταν με τους ατζέντηδες του Κολοβού και τους έλεγε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να δώσει πολλά λεφτά στην Ομόνοια. Κάτι λίγα και αυτά σε πολλές και μικρές δόσεις. Τι συνέβη για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι Κύπριοι και να υπογράψει ως ελεύθερος ο Κολοβός στον Παναθηναϊκό; Πλήρωσε ο ίδιος ο παίκτης τον σύλλογο. Είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Αλαφούζο πως εν ευθέτω χρόνο θα πάρει αυτά τα χρήματα. Μαζί με εκείνα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Φυσικά, ένα χρόνο μετά, όσο έχετε δει εσείς αυτά τα χρήματα, άλλο τόσο τα έχει δει και ο Κολοβός. Ο οποίος προπονείται με τους… κομμένους του Πογιάτος, του έχουν πει να φύγει και βγαίνει και… χρεωμένος από πάνω. Και τον διώχνουν και δε θέλουν να τον αποζημιώσουν και του χρωστάνε κι από πάνω. Κι όλα αυτά τη στιγμή που πλέον φεύγουν… αέρα τα 500αρια (σε χιλιάρικα) συμβόλαια.

Και στο τέλος θα φταίει ο… Ρόκα, που σαν άλλος Νταμπίζας δεν κατάφερε να πείσει τους ποδοσφαιριστές να φύγουν από τον Παναθηναϊκό… τσάμπα. Συνηθισμένη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Για όλα φταίνε οι άλλοι (Ουζουνίδης, Δώνης, Νταμπίζας, Σταματσόνι κτλ) αλλά ποτέ ο ίδιος… Ο κόσμος, πάντως, στον Αλαφούζο χρεώνει την κατάντια του Παναθηναϊκού. Και ο κόσμος έχει το αλάθητο τις περισσότερες φορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X