ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε στόχο από την Πορτογαλία ο Ρόκα

Έχει κάνει προεργασία για το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναïκού Τσάβι Ρόκα έχει ”τσεκάρει” την αγορά της Πορτογαλίας και έχει κάνει προεργασία για το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των “πράσινων”.

Όμως η πανδημία του κορονοϊού έχει ”βάλει φρένο” προσωρινά στα πλάνα του Καταλανού που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη με την οικογένεια του και δε θα μετακινηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.Βέβαια καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία,ο Ρόκα θα πραγματοποιεί τακτικές επαφές μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνου,ενώ θα περιμένει τα νεότερα από τον Γιάννη Αλαφούζο για το μπάτζετ.

Ωστόσο, μόλις η γνωστή κατάσταση ”ηρεμήσει” ένα από τα πρώτα ταξίδια του Τσάβι Ρόκα θα είναι στην Πορτογαλία. Ο 46χρονος έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένο στόχο στην πορτογαλική αγορά, τον έχει παρακολουθήσει και έχει κάνει προεργασία για την απόκτηση του. Φυσικά, για λίγο ο Ρόκα ανέστειλε τις συνομιλίες εξαιτίας των εξελίξεων, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα επανέρθει.

Ο Ρόκα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία και την τελευταία φορά που βρέθηκε εκτός Ελλάδας, δηλαδή το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου που ήταν η προγραμματισμένη έναρξη των Play Off. Η παρουσία του στην ιβηρική είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος τον απασχολεί, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες…

trifilara.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση