ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: «Τρέχουν» μεταγραφικά και ανανεώσεις

Η προσθήκη του Γιάννη Παπαδημητρίου δίνει… ώθηση στον σχεδιασμό των «πρασίνων»

Ο Παναθηναϊκός θέτει σε εφαρμογή τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή θα διευκολύνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «τρέξει» πιο γρήγορα στα θέματα ενίσχυσης της ομάδας, αφού ο Σέρβος τεχνικός θα αποφορτιστεί από κάποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες διατηρώντας όμως-φυσικά-ο ίδιος τον τελευταίο λόγο για οποιαδήποτε κίνηση.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι, όπως είπε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη μεγάλη συνέντευξή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, να γίνουν 3-4 βασικές μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για επιπλέον στοχευμένες κινήσεις για το «τριφύλλι».

Στην κορυφή της πράσινης ατζέντας είναι και οι ανανεώσεις συμβολαίων. Προτεραιότητα αποτελεί να υπογράψει ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ίσως εξελίξεις να υπάρχουν την τρέχουσα εβδομάδα. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία πως ο αρχηγός της ομάδας θα παραμείνει στη θέση του, με την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης να επηρεάζει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Τις επόμενες

μέρες αναμένονται και νεότερα για τους Σάρλιγια, Σάντσες και Πούγγουρα, τα συμβόλαια των οποίων επίσης λήγουν και αναμένονται οι τελικές εισηγήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
A1  |  ΠΑΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση