ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό των τελευταίων μεταγραφών, η ουσία και η εξέλιξη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση με το χθεσινό διπλό «χτύπημα».

Με την απόκτηση των δυο νεαρών χαφ, Αλεσί Τρουιγιέ και Ενίς Τσοκάι, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» πορεύτηκαν με βάση τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και χθες κατέληξαν στον 21χρονο Γάλλο που αγωνίζεται στις θέσεις 8-10 και τον 23χρονο Αλβανό που παίζει στο 6-8.

Το πλάνο εξ’ αρχής ήταν να αποκτηθούν δυο ποδοσφαιριστές που θα γεμίσουν τη μεσαία γραμμή και θα δώσουν εξτρά στοιχεία στην ομάδα. Με τον Τσοκάι, που αγωνιζόταν στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, το «τριφύλλι» βάζει στις τάξεις του ένα «μηχανάκι» και έναν «εργάτη» στα χαφ. Έναν ποδοσφαιριστή ομάδας που αναμένεται να δώσει λύσεις σε αυτό που ζητάει ο προπονητής του «τριφυλλιού» και φυσικά να εξελιχθεί. Πρόκειται, άλλωστε, για παίκτη που έχει δίψα για διάκριση και που κάνει το πρώτο μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Αναφορικά με τον Γάλλο, που ήταν στη Νις, είναι σε μικρότερη ηλικία και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι πιο επιθετικογενής, πιο «ντελικάτος» και σύμφωνα με τα όσα πιστεύει ο Γιοβάνοβιτς, είναι, επίσης, εξελίξιμος. Έχει όλα αυτά τα στοιχεία, που αν δουλευτούν σωστά, μπορεί να περάσει στο επόμενο στάδιο, έχοντας μπροστά του κι αυτός την ευκαιρία μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός.

Όλα δείχνουν ότι με αυτές τις δυο προσθήκες, ο Παναθηναϊκός τελειώνει για φέτος τις μεταγραφές του. Με κινήσεις όχι εντυπωσιασμού στο φινάλε, αλλά «ψαγμένες» και ουσίας. Με δυο ποδοσφαιριστές που ενισχύουν το κέντρο, έρχονται στην ομάδα για να δώσουν πράγματα τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον και με τον Γιοβάνοβιτς να τους δουλεύει για να πάρει απ’ αυτούς τα στοιχεία που επιθυμεί και φυσικά να τους «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση