ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Το πήρα πάνω του ο Αλαφούζος για Χατζηγιοβάνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος έσπασε το... εμπάργκο στην ενασχόληση του με τα ποδοσφαιρικά ζητήματα και ανέλαβε πρωτοβουλία για να πείσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Η αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα δεν ήταν η μοναδική απόφαση που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια της εβδομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέλαβε πρωτοβουλία και σε ένα άλλο «μέτωπο», που αφορά αμιγώς ποδοσφαιρικό θέμα και στα οποία δεν ανακατευόταν μέχρι πρότινος.

Ο Αλαφούζος είχε προσωπική επαφή με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον εκπρόσωπο του, σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει τα δεδομένα στην ανανέωση του συμβολαίου του. Τα μηνύματα που θέλησε να περάσει ο Αλαφούζος στην πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν σχετίζονται μόνο με τα χρήματα, αφού ναι μεν στη διαπραγμάτευση του Νταμπίζα με τον Χατζηγιοβάνη υπήρχε απόκλιση στο οικονομικό, αλλά δεν ήταν η μοναδική διαφορά.

Καταρχάς, ο Αλαφούζος φέρεται να έχει καταθέσει προσφορά με βελτιωμένες αποδοχές στον Χατζηγιοβάνη. Έπειτα, ο εφοπλιστής εξήγησε ότι η αντικατάσταση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος σημαίνει και επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής του Παναθηναϊκού: θα δοθεί ξανά προτεραιότητα στα δικά του παιδιά.

Η προσέγγιση του Αλαφούζου στον Χατζηγιοβάνη έχει δύο σκέλη: να τον δελεάσει με περισσότερα λεφτά σε ετήσια βάση και να τον πείσει ότι έχει βασικό ρόλο στο πλάνο της επόμενης μέρας. Από εκεί και πέρα, προφανώς ο 22χρονος εξτρέμ ικανοποιήθηκε από τα λεγόμενα του Αλαφούζου, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει. Θα συνεννοηθεί με τον μάνατζερ του και θα ενημερώσει τον Αλαφούζο.

Ο Αλαφούζος πιστεύει στο ταλέντο του Χατζηγιοβάνη και τον θεωρεί αναπόσπαστο στέλεχος ενός νεανικού Παναθηναϊκού με ελληνικό «κορμό». Ωστόσο, ο Αλαφούζος τόνισε στον νεαρό παίκτη ότι περιμένει την απάντηση του σύντομα και εκτιμά ότι τον καλύπτει με την πρόταση του.

Όπως και να έχει, με την ανάμειξη του στην ανανέωση του συμβολαίου του Χατζηγιοβάνη, που λήγει στις 30 Ιουνίου, ο Αλαφούζος έσπασε το… εμπάργκο στην ενασχόληση με τα ποδοσφαιρικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα, περιοριζόταν στο να λαμβάνει ενημέρωση και τα άφηνε εν λευκώ στον Νταμπίζα. Αν ο Αλαφούζος έκανε την εξαίρεση με τον Χατζηγιοβάνη ή θα το συνεχίσει, θα το δείξει το μέλλον…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X