ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Το βάρος σε χαφ και στόπερ

Ξεκάθαρες οι προτεραιότητες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του με στόχο στην έναρξη της προετοιμασίας να έχουν αποκτηθεί δυο με τρεις παίκτες ενόψει και των προκριματικών του καλοκαιριού. Το σημαντικότερο όλων, βέβαια, για το «τριφύλλι» είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να ανεβάσουν το επίπεδο και να δώσουν στοιχεία που έλειψαν φέτος από τους πράσινους.

Όπως έχουμε αναφέρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεχωρίζει τις περιπτώσεις χαφ με στόχο να αποκτηθεί τουλάχιστον ένα εξαροκτάρι και ένα δεκάρι (Λινγκ ή κάποιος άλλος) που θα δώσουν την ομάδα ταχύτητα, δημιουργία και φυσικά γκολ. Υπάρχει μια κινητικότητα στον Παναθηναϊκό για τις πρώτες κινήσεις, αλλά ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει.

Αναφορικά με την ενίσχυση στα στόπερ, αποτελεί κι αυτή προτεραιότητα. Μετά την αποχώρηση του Σβόνιμιρ Σάρλια, το «τριφύλλι» αναμένεται να προχωρήσει για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, αν δεν υπάρξει ανατροπή και παραμονή του Αχιλλέα Πούγγουρα. Στόχος είναι να ντυθεί στα πράσινα ένας στόπερ εν δυνάμει βασικός μαζί με Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και ένας ως εναλλακτική λύση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση