ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για τις ανανεώσεις

Οι πρώτες επαφές με κάποιους παίκτες έχουν γίνει

Αρκετά είναι τα θέματα που καλείται να βρει λύση ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος επέστρεψε στη Βαρκελώνη για να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό.

Ένα από αυτά είναι το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν σύντομα. Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», οι πρώτες επαφές με κάποιους παίκτες έχουν γίνει και όσον αφορά τους Έλληνες η κουβέντα έχει φτάσει στο οικονομικό.

Εκτός από τον Κουρμπέλη, για τον οποίο θα γίνει η υπέρβαση από το «τριφύλλι», συζητήσεις έχουν γίνει και με τους Διούδη, Δώνη και Αποστολή.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν, εκτός και αν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει στο μυαλό του την προοπτική του εξωτερικού.

Όσον αφορά τους Ινσούα και Γιόχανσον, με τον Αργεντινό έχει γίνει μία επαφή και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ για τον Σουηδό πολλά θα κριθούν από τις απαιτήσεις που θα έχει για τις απολαβές του (που θεωρούνται υψηλές).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X