ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός : Επαφή με Χιμένεθ

Αναμονή για την απάντησή του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από αύριο κιόλας. Η απόφαση για την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος δείχνει να είναι ειλημμένη από πλευράς Αλαφούζου, ο οποίος έχει πάρει προσωπικά το θέμα και της επιλογής του επόμενου προπονητή για τον πράσινο πάγκο. Χρεώνοντας στον Τσάβι Ρόκα την επιλογή του συμπατριώτη του, μια επιλογή που φέρνει και τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Αλαφούζος έχει ψηλά στη λίστα του με τους υποψήφιους αντικαταστάτες το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, όπως σας αποκάλυψε πριν λίγες μέρες to10.gr και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή μεταξύ του Αλαφούζου και του πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ αποτελεί ιδανική περίπτωση στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όσον αφορά την επόμενη μέρα στο τιμόνι της ομάδας. Και οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι: είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από τα περάσμά του από την ΑΕΚ, έχει κάνει πρωταθλητισμό με την Ένωση με την οποία κατέκτησε τον τίτλο και μπορεί να διαχειριστεί αποδυτήρια που έχουν πολλούς Ισπανούς και ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, πως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού ο Χιμένεθ έχει και υψηλό κασέ, αλλά και συγκεκριμένες απαιτήσεις για να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως το να χειρίζεται εν λευκώ όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την παρουσία και τις αρμοδιότητες του Τσάβι Ρόκα ή του επόμενου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Στη λίστα του Αλαφούζου δεν υπάρχει μόνο το όνομα του Χιμένεθ, αλλά και δύο ακόμα Ισπανών προπονητών, ενώ πάντα στο προσκήνιο θα βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου, για τον οποίο ο Αλαφούζος μιλάει με τα καλύτερα λόγια ακόμα και σήμερα. Και ποτέ δεν τον έβγαλε από το μυαλό του όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία, ωστόσο, λένε πως έχει μεταφερθεί στον Χιμένεθ ότι αποτελεί μεγάλη επιθυμία του Αλαφούζου να του δώσει τα… κλειδιά της ομάδας, με τον Ισπανό πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να το σκέφτεται πολύ σοβαρά και να έχει πει πως σύντομα θα έχει ο Παναθηναϊκός την απάντησή του.

Πηγή: to10.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση