ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Παναθηναϊκός: Αύριο ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στη Λεωφόρο - Κανονικά με Αστέρα

Δεν τίθεται θέμα «μετακόμισης»

Δεν τίθεται θέμα «μετακόμισης» του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο, παρά το πρόβλημα με το στέγαστρο της Λεωφόρου.

Καθώς, όπως ενημέρωσε σήμερα η «πράσινη» ΠΑΕ, το κομμάτι που είναι «προβληματικό» θα κλείσει και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μεταφερθούν αλλού, αφού το υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ενώ οι εργασίες αποκατάστασης της σχετικής ζημιάς αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο κιόλας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση