ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Βόλο

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα δύσκολο ματς μπροστά του την Κυριακή και καλείται να αφήσει πίσω τις προβληματικές εμφανίσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, οι οποίες συνδυάστηκαν με ήττες.

Απέναντί του θα βρει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να διατηρήσει το απόλυτο. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα τα οποία έχει φέρει έως τώρα ο Βόλος. Τα έχει συνδυάσει με καλή μπάλα, βγάζοντας και τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητά λύσεις ώστε να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στο «τριφύλλι» και φυσικά πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο Διούδης θα είναι λογικά κάτω από τα δοκάρια, αν και υπήρχε η σκέψη για να χρησιμοποιηθεί ο Μπρινιόλι στη θέση του. Ο Βιγιαφάνιες πήρε φανέλα βασικού στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά ήταν πολύ κακός και λογικά θα πάρει τη θέση του ένας εκ των Λούντκβιστ και Βιτάλ, ενώ πιθανόν να αγωνιστεί από την αρχή ο Παλάσιος, ως εξτρέμ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Μαουρίσιο και η τριάδα να αποτελείται από τον Βραζιλιάνο, αλλά και τους Ρούμπεν-Αλεξανδρόπουλο. Επιπλέον, Καρλίτος και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση