ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O πρώτος «μνηστήρας» για Δώνη!

Η ομάδα που έβαλε στο μάτι τον Ελλαδίτη προπονητή

Το τελευταίο διάστημα γνωστή ομάδα του βέλγικου πρωταθλήματος έχει ενδιαφερθεί… ζεστά για τον Γιώργο Δώνη και έχει στη λίστα των υποψήφιων προπονητών το όνομα του Έλληνα τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “T”, ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο… στόχαστρο βέλγικης ομάδας, η οποία θέλει να συνεργαστεί με τον Έλληνα τεχνικό από τη νέα σεζόν. Μόλις έγινε γνωστό το επικείμενο διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Δώνη, αρκετοί σύλλογοι άρχισαν να ρωτούν για το status του “Τρένου” και να συλλέγουν πληροφορίες.

Ανάμεσα τους και μια ιστορική ομάδα της πρώτης κατηγορίας του βέλγικου πρωταθλήματος, η οποία θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να “χτίσει” την ομάδα των επόμενων χρόνων. Μάλιστα το μπάτζετ που διαθέτει για τη νέα σεζόν είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του Βελγίου και η διοίκηση της, θεωρεί πως ο Δώνης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει αυτό το πρότζεκτ. Και αυτό γιατί επιθυμία των Βέλγων είναι να προωθήσουν παιδιά από την Ακαδημία τους και σε συνδυασμό με έμπειρους παίκτες να δημιουργηθεί το κατάλληλο ποδοσφαιρικό “μείγμα”.

trifilara.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X