ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Ισραηλινό, Σαγκίβ Γεχεζκέλ»

Η περιπέτειά του στην Τουρκία

Μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό από το Ισραήλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «ynet», οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στον Σαγκίβ Γεχεζκέλ για την απόκτησή του. Ο Γεχεζκέλ αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και επιθετικός, άνηκε στην Αντάλιασπορ, από την οποία όμως έφυγε καθώς τον τιμώρησε όταν πανηγύρισε ένα τέρμα του με ένα μήνυμα για τους ομήρους της Χαμάς.

Ο Γεχέζκελ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αποχώρησε από την Τουρκία όταν αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές για την ενέργεια του να πανηγυρίσει με το σχετικό μήνυμα το οποίο θεωρήθηκε προκλητικό από τις τουρκικές Αρχές και πως υποκινεί το κοινό σε εχθρικές πράξεις κατά της Τουρκίας. Ο Γεχεζκέλ θεώρησε ότι κινδυνεύει και έφυγε κρυφά και τώρα βρίσκεται στη χώρα του, το Ισραήλ και αναζητά ομάδα.

Φέρεται να έχει ενδιαφέρον από ομάδες του MLS καθώς για να αγωνιστεί σε οποιάδήποτε ομάδα χώρας- μέλος της UEFA, θα πρέπει να πάρει ειδική άδεια για να αγωνιστεί σε μια σεζόν σε περισσότερες από δύο ομάδες. Ο Γεχεζκέλ είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην Χάποελ Μπερ Σεβά και στην Αντάλιασπορ.

Φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ για τον λόγο αυτό, αλλά αναφέρεται ότι ετοιμάζεται να απευθυνθεί στη FIFA και την UEFA για να μπορεί να πάρει ειδική άδεια λόγω του γεγονότος που τον οδήγησε να αποχωρήσει από την Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε και η ζωή του, για να μπορεί να υπογράψει και σε τρίτη ομάδα στην ήπειρο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση