ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα αναφορά για Ρομπέρζ και ΠΑΟ

Νταμπίζας και Δώνης ξέρουν πολύ καλά τον Γάλλο αμυντικό και φαίνεται να επιθυμούν να τον πάρουν στην Ελλάδα

Είχε γραφτεί πριν μερικές εβδομάδες ότι ο Παναθηναϊκός καλοέβλεπε την περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ, που έχει θέματα με τον Απόλλωνα.

Λογικό αυτό, διότι και ο Δώνης και ο Νταμπίζας ξέρουν πολύ καλά τον Γάλλο αμυντικό.

Δείτε τι αναφέρει η ιστοσελίδα panathinaikos24.gr:

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται να βρίσκεται ακόμα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αμυντικός αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Για τον ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Κύπρο, φαίνεται να ενδιαφέρεται η Πάφος. Ο Ρομπέρζ βέβαια, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Από την άλλη οι πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση και δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να κάνουν την κίνηση τους”.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X