ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιοβάνοβιτς: «Θα πρέπει να έρχονται διαιτητές υψηλού επιπέδου - Χρειάζονται νίκες και στα ντέρμπι»

Οι δηλώσεις του Σέρβου

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από το πάθος που επέδειξαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σέρβος τεχνικός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τακτικό κομμάτι της ομάδας του, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς και τη διαιτησία: «Είναι ένα αποτέλεσμα που σε βάθος χρόνου μπορεί να μην συμφέρει καμία ομάδα. ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα για τη διαιτησία νιώθω άσχημα να μιλήσω. Χρειαζόμαστε πιο υψηλού επιπέδου διαιτητές. Θα είναι το πιο απλό που μπορούσα να πω. Ζούμε σε ένταση. Μετά από χρόνια τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Όλοι εμείς προπονητές και παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν τις ομάδες σε λογικά φίλαθλα πλαίσια. Εκτός από την ετοιμότητα των ομάδων, χρειαζόμαστε συμπαράσταση σε ένα πιο υψηλό επίπεδο διαιτητών. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν ήμασταν όμως τόσο επιθετικοί και τόσο δημιουργικοί για να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Ένα κομμάτι παιχνιδιού τακτικά, ανασταλτικά ήταν παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο εδώ, δεν είχαμε ιδιαίτερη πίεση από την ΑΕΚ. Αλλα στο δεύτερο κομμάτι της δημιουργίας δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που επέβαλε το ρυθμό. Κατά κάποιο τρόπο ήταν φυσιολογικό. Βάσει της δυναμικής της. Τους δώσαμε αρκετό χώρο. Χωρίς ωστόσο να δεχθούμε ιδιαίτερες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο περιοριστήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε σε παθητικό ρόλο».

Για το πάθος του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα ήταν ένα κομμάτι που θέλω να βλέπω. Υπάρχουν ματς που σου δίνουν την ευκαιρία να παίζεις πολύ καλύτερα. Υπάρχουν και ματς απέναντι σε ομάδα που έχουν πάρει πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Έχουν ένα back up που έχουν».

Για τα ντέρμπι που δεν χάνει ο Παναθηναϊκός: «Χρειάζονται νίκες. Αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Σε κάθε ματς ή ντέρμπι που παίξαμε ή θα παίξουμε δεν αλλάζουμε τρόπο σκέψης που παίζουμε. Οι νίκες είναι αυτές που θα μας δώσουν τον τελικό στόχο. Υπάρχουν και οι αντίπαλοι. Εχουμε να κάνουμε με μεγάλες ομάδες. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ήταν κάτι που μας ικανοποιεί πλήρως θα έλεγα. Σίγουρα αν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μην χάνεις. Αλλά οι νίκες θα μας δώσουν νίκες».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση