ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιοβάνοβιτς: «Αισθάνθηκα μ@@@ας με αυτά που άκουγα» (vid)

Είπε πολλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί και τόνισε ότι οι στόχοι του Παναθηναϊκού του χρόνου θα είναι υψηλότεροι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ξέσπασμα αφορούσε πολύ περισσότερο κάποια θέματα που όταν παίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς και κρατάς την τύχη στα χέρια σου, θέλεις να πας με καλή προετοιμασία εκεί.

Όχι, δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ, δεν κάνω τέτοια πράγματα. Ξέρετε ήμασταν 34 αγωνιστικές πρώτοι και το ποδόσφαιρο είναι συναισθηματικό. Και εγώ μπορεί να δείχνω ένα ήρεμο πρόσωπο, αλλά και εγώ είμαι συναισθηματικός. Η απώλεια ενός πρωταθλήματος δεν είναι εύκολη στη διαχείριση. Δεν είναι πάντα εύκολο. Συνδέεσαι μέσα από τα προβλήματα και μέσα απ' όλη αυτή τη διαδικασία. Συνδέεσαι πολύ συναισθηματικά και αυτά τα πράγματα πολλές φορές σε κάνουν να μην μπορείς να εκφραστείς πάντα όπως θέλεις.

Θέλαμε να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους. Να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από χρόνια και να μπορούμε σαν ομάδα να δώσουμε μια νέα πνοή και μια άνεση και στον εαυτό μας και στους φιλάθλους που ήταν μαζί μας από την αρχή. Δεν είναι πάντα εύκολο. Ζούσαμε όλοι για αυτό. Είχαμε χρονιές που ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο.

Αυτό που ζήσαμε φέτος με τον παλμό και την πίστη, ήταν τόσο σημαντικό που θέλαμε να τους χαρίσουμε αυτό που δικαιούνται και περιμένουν πάρα πολλά χρόνια. Είναι μεγάλη η απώλεια και θα την αισθανόμαστε για πολύ μεγάλο διάστημα, ανεξαρτήτως το τι μπορεί να γίνει με τις υποχρεώσεις που θα έχουμε όταν θα ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε το τελευταίο κρίσιμο διάστημα: «Πολλές φορές δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι μαλ… με όσα βλέπω, αλλά δεν τα λέω. Όμως δεν μπορώ να λέω πράγματα, γιατί είμαι σε έναν τεράστιο σύλλογο. Που έχει κόσμο και ιστορία. Και όσοι τον υπηρετούμε πρέπει να έχουμε μια συμπεριφορά με τις ίδιες αξίες. Άρα μην περιμένετε ότι θα αλλάξω εγώ κάτι.

Φέτος δεν πίστευε κάποιος ότι θα το διεκδικήσουμε και δεν με αφορά τι θα θεωρούν του χρόνου. Το τι θα γίνει θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός σαν Παναθηναϊκός, είτε το θέλει, είτε όχι και πλέον μετά από δύο χρόνια είναι απόλυτα φυσιολογικό για μένα ότι δεν πάμε πίσω. Είναι δεδομένοι οι δρόμοι και οι στόχοι. Μεγαλύτερες οι ευθύνες που θα έχουμε. Αυτός είναι ο λόγος που πριν δύο χρόνια επέλεξα να έρθω εδώ. Πίστευα στην ιστορία της και τι αντιπροσωπεύει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση