ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι γύρισε... τούμπα η κατάσταση με τον Μακέντα

Τα πετροδόλαρα από το Κατάρ και το… στοπ Αλαφούζου

Ο Φεντερίκο Μακέντα έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές μέχρι το 2023. Η είδηση αυτή μόνο αναμενόμενη δεν ήταν, καθώς δεν είχε γίνει καν κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι τώρα.

Μάλιστα όλο το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα για τον Ιταλό στράικερ έσκαγαν κατά… ρυπάς, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να καλύπτει τα πράσινα… θέλω. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με μία χρονική σειρά. Μια ημέρα μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ, ο Φεντερίκο Μακέντα ενημέρωσε τους πράσινους ότι είχε πρόταση στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ. Η πρόταση περιελάμβανε απολαβές για τον Μακέντα ύψους 2,4 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, ενώ στον Παναθηναϊκό η ομάδα από το Κατάρ έδινε 750.000 ευρώ.

Οι πράσινοι είπαν κατευθείαν στον παίκτη ότι δεν θα πάει πουθενά, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος τον ήθελε στο τριφύλλι. Την Πέμπτη λοιπόν ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2023 στον Φεντερίκο Μακέντα, με απολαβές υψηλότερες των 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον τρόπο αυτό έβαλε… στοπ στα μεταγραφικά σενάρια ενώ έδειξε στον Ιταλό πόσο τον πιστεύει. Από την άλλη ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ξεχνά ότι στον Παναθηναϊκό αναγγενήθηκε και ότι εδώ έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Η συμφωνία αναμένεται να γίνει και επίσημη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X