ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aυτά δίνουν οι «μνηστήρες» για Μπουζούκη

Έρχεται ραντεβού με τη διοίκηση

Οι δύο προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιάννη Μπουζούκη είναι από μία τουρκική ομάδα, η οποία ίσχυε μέχρι και την Πέμπτη, και είχε οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 800.000 ευρώ. Μάλιστα οι Τούρκοι ήθελαν να δελεάσουν τον Έλληνα μέσο, προσφέροντας του εγγυημένες συμμετοχές στα παιχνίδια της.

Η δεύτερη πρόταση ήταν από τη Φαμαλικάο, παρά τη διάψευση του ενδιαφέροντος, με την πορτογαλική ομάδα να προσφέρει δανεισμό, οψιόν αγοράς 700.000 ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Η πρόταση της Φαμαλικάο είναι σε ισχύ μέχρι τη Δευτέρα (18/1).

Και στις δύο περιπτώσεις ο Ντρεοσί ξεκαθάρισε στον ατζέντη του παίκτη, που είναι ίδιος με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, πως δεν υπάρχει περίπτωση παραχώρησης του Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό, μεταφέροντας εντολή από τον Γιάννη Αλαφούζο πως οι δύο Πράσινοι δεν παραχωρούνται.

Μάλιστα μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται κατ΄ιδίαν συνάντηση του Αλαφούζου με τον ατζέντη των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη, ώστε να του καταστήσει σαφές πως οι οι δύο παίκτες δεν πωλούνται, αφού αποτελούν μεγάλα πρότζεκτ της ομάδας. Επιθυμώντας μάλιστα να τους κρατήσει για τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: trifilara.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση