ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Αρέσει στην Ανόρθωση ο Σάντσες»

Μεταγραφικά σενάρια για τον Αργεντινό δεξιό μπακ

Για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για την απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού Φακούντο Σάντσες κάνει λόγο δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας των «πρασίνων», paopantou.gr.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Πληροφορίες – έγκυρες θεωρώ – από την Κύπρο και τις τάξεις της Ανόρθωσης, κάνουν λόγο για ζεστό ενδιαφέρον για τον Σάντσες. Τον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα των πράσινων που αρέσει πολύ. Στις τάξεις του Κυπριακού συλλόγου σε υψηλά κλιμάκια και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, έχει συζητηθεί το όνομα του παίκτη. Σε επίπεδο κρούσης στο τριφύλλι. Και αρέσει πολύ στον προπονητή της Φαμαγκούστα ποτ θεωρεί πως η ομάδα του θέλει ενίσχυση εκεί.

Με δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό βασικός δεξιός μπακ είναι ο Κώτσιρας που έχει την μερίδα του λέοντος σε συμμετοχές. Και επίσης, πως υπάρχει μπροστά μεταγραφική ευελιξία αλλά και το μπακ απ Βαγιαννίδη, οδηγούν μαθηματικά στο συμπέρασμα οως όλα είναι ανοιχτά…

Σημαντική παράμετρος… Μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι και φυσικά μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, χωρίς φυσικά να επωφεληθεί το τριφύλλι. Ωστόσο εάν το timing των εξελίξεων μετατεθεί εν ευθέτω χρόνο και ο Παναθηναϊκός θα ήταν ωφελημένος. Και ο παίκτης θα έδινε προοπτική στην καριέρα του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση