ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασίζει ο Δώνης για την παραμονή του!

Ουδείς γνωρίζει πως θα αντιδράσει ο Δώνης μετά την ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη και τη… φωτιά που άναψε στο “πράσινο στρατόπεδο”, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να ρίξει τους τόνους και να αποφορτίσει το τεταμένο κλίμα.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ήταν και η ανακοίνωση των Πράσινων, καθώς δεν θέλησαν να αναστατώσουν περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μπει… τελεία στο θέμα Δώνη και ότι είναι ασφαλής η θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η δυσαρέσκεια είναι έντονη σε διοικητικό επίπεδο για τον τρόπο που επέλεξε ο Δώνης να δημοσιοποιήσει ένα εσωτερικό πρόβλημα και μάλιστα δίχως να έχει προσπαθήσει να το συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι Πράσινοι δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – και ουσιαστικά έχουν πετάξει το μπαλάκι… παραμονής στο “Τρένο”.

Ουδείς γνωρίζει πως θα αντιδράσει ο Δώνης μετά την ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αν θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε παραμένει προβληματισμένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και είναι ιδιαίτερα σκεπτικός το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για μια σειρά θεμάτων που έχουν προκαλέσει την έντονη διαφωνία του και ήταν κάτι που ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του.

Στην περίπτωση που και ο ίδιος αποφασίσει να λυθεί το πρόβλημα εσωτερικά και επιδιώξει συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και μια ουσιαστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στο σύλλογο και ενδεχομένως να βρεθεί η… άκρη του νήματος στο συγκεκριμένο θέμα. Αν όμως… φουντώσει τη φωτιά και δεν διαφοροποιήσει τη στάση του, τότε θα είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο να παραμείνει στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού και να συνεργαστεί μελλοντικά με ανθρώπους που… εκπέμπουν σε άλλο μήκος κύματος. Στην ουσία, ο ίδιος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό!

Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι από τη μια πλευρά η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία διάθεση απομάκρυνσης του Δώνη και από την πλευρά του ο Δώνης ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί! Αν όμως το ήδη… παρατραβηγμένο σκοινί σπάσει, τότε πιθανότατα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Πηγή: trifilara.gr

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X